Bőrműves tanfolyam kezdőknek

Bőrműves tanfolyam kezdők számára

Oktató: Gáspár Marianna – bőrműves

A résztvevők megismerkedhetnek a különböző természetes bőrökkel, bőrműves szerszámokkal, bőrművesség alapjaival: fűzésekkel, fonásokkal, szíjgyártó varrással, népi díszítő technikákkal: rátétminta, domborítás, egyszerű záródások készítése.

A szakkör szombatonként 10.00-14.00 óráig, 5 alkalommal kerül megrendezésre. Egy alkalom 4-4,5 órás elfoglaltságot jelent.
Az első alkalom (jelentkezők számától és igényeitől függően): február 29.

A szakkörön a következő tárgyak készíthetők el:

- karkötő készítése fonott és lapos fűzéssel, bőr szabása

- egy vagy két alkatrészből álló zacskó rátétmintával díszítve

- mobiltok festett, poncolt díszítéssel

 -pénztárca egyszerű záródással

- derékszíj, öv készítése

Ára: 36.900 forint, amely tartalmazza az alapanyag és az oktatás díját, az eszközök használatát, és a műhelyfenntartás költségeit.

Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével lehetséges. Ezt on-line és személyesen is megtalálja a múzeum elérhetőségein. 

A tanfolyamra való jelentkezés a részvételi díj felének vagy a teljes összegnek a befizetésével válik véglegessé. Kérjük ezt – amennyiben lehetséges – a helyszínen a tanfolyam kezdete előtt befizetni. (Reguly Antal Múzeum és Népi Kézműves Alkotóház, Zirc Rákóczi tér 10.).

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Jelentkezési lap:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSclMYGYAD0mWEDLGhWu8-o3W99cOHW729sovZ0M5G7ZgBv9oQ/viewform?fbclid=IwAR29rHyo6lfTQNHmLoPp7r6z-9guJPfPeXaX-qBl4W5tE5L4JHcSNlwHAZ0

 

< >

Website by InnoTeq